Hoe onderscheid ik mijn bedrijf van de concurrentie?


Gratis webinar online te volgen

Klanten hebben altijd een keuze waar ze kopen en of ze kopen. We worden allemaal overspoeld met reclame en mensen die je iets willen verkopen. Hoe zet je je bedrijf, dienst of product super krachtig en helder neer? Weten je klanten precies hoe jij anders of beter bent dan je concurrenten en wat zij daar aan hebben? Tijdens deze webinar laat Lizanne Jakobs je zien hoe je dit op een positieve manier doet die past bij jou en je klanten. Ideaal voor alle ondernemers die het gevoel hebben dat ze hun bedrijf nog beter kunnen positioneren. Dit kan zowel gelden voor starters als meer gevestigde bedrijven. Aan het einde van de webinar ga je naar huis met een concrete positionering van jouw bedrijf!

Lizanne Jakobs van Brilliant Work organiseert de webinar, zij is een absolute expert op het gebied van sales, marketing en bedrijfsgroei. Als bedrijfscoach en adviseur is ze zowel door de provincie, Nederlandse en Britse overheid is geaccrediteerd vanwege haar kennis en ervaring. Met 20+ jaar werkervaring in sales, marketing, strategie, management en bedrijfscoaching en als drs in Bedrijfscommunicatie combineert ze het beste van theorie en praktijk. Ze is een enthousiaste spreekster die het publiek heel erg bij de inhoud betrekt en zeer praktische tips geeft. Als oprichtster van Brilliant Work helpt haar team van coaches en adviseurs door heel Gelderland en Brabant ZZP en MKB klanten met omzetgroei, export en een betere interne bedrijfsvoering. Bijna alle trajecten die Brilliant Work verzorgt zijn gesubsidieerd door het rijk of de provincie. 

Planning:
17.00 start
18:00 einde

18:00/18:30 vragen

Locatie:
Stationsplein 26
6512AB, Nijmegen

Het volgen van de workshop is volledig GRATIS, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUp.

Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje “organisatie” jouw opleiding.

Bij afmeldingen korter dan 24u van tevoren óf bij een no show brengen we echter tien euro (ex. btw) in rekening.

 

Data & inschrijven

Er zijn geen data gevonden waarvoor je jezelf kunt inschrijven.