How to: Netwerken - Workshop Jan van Raaij


Ga direct naar inschrijven

 

Speciaal voor zelfstandige ondernemers en starters organiseert StartUp Nijmegen praktische workshops, waarbij gedeeld wordt over een specifiek onderwerp en kennis ondernemers met elkaar in gesprek kunnen gaan. 

 

Workshop: Netwerken is gewoon leuk

Netwerken, dat doen we allemaal! Maar wat moet je wel doen en wat niet. Hoe leuk is het eigenlijk en waarom is het belangrijk voor mijn bedrijf. Eigenlijk ben je de hele dag aan het netwerken zonder dat je daarbij nog steeds staat. 

Hoe zorg je ervoor dat je geen vooroordelen hebt om iemand uit te durven stappen. In je netwerk zit heel veel potentie voor jouw bedrijf. Dus weg met de drempels en ga kennis maken.

 Wat gaan we doen?

In de workshop: “Netwerken is gewoon leuk” gaan we de do's en don'ts toelichten, probeer ik aannames die er zijn te ontkrachten. Door middel van een aantal kleine voorbeelden laat ik zien hoe snel jouw netwerk kan groeien. Wij gaan ervoor zorgen dat uw netwerk deze middag direct groter wordt. Na deze workshop zul je zekerder voelen om te netwerken.

 

Waarmee gaan we aan de slag?
- Ontdek de kracht van een netwerk

- Omgaan met aannames
- Het maken van verbinding

 

Wat levert het op?
Na deze workshop durf je sneller op iemand af te stappen en om hulp te vragen. Ben je er bewust van dat je netwerk dichterbij is dan je denkt. Zul je ziet dat aannames vaak onterecht zijn. Is je netwerk direct weer groter geworden. En is de drempel om te gaan netwerken grotendeels weggenomen. Kortom, je bent erachter gekomen dat netwerken gewoon leuk is!

 

Deze workshop wordt verzorgd door Jan van Raaij | aanjager StartUp Nijmegen

Planning:

16:15 uur Inloop

16:30 uur Aanvangprogramma

18:00 uur Einde programma


Locatie:
Stationsplein 26
6512AB, Nijmegen


Het volgen van de workshop is volledig gratis, voor iedereen. Dus ook voor  (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUp. Wil je als  student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje  “organisatie” jouw opleiding.

 

Bij een afmelding korter dan 24u van tevoren brengen we echter tien euro (ex. btw) in rekening.

Data & inschrijven

Er zijn geen data gevonden waarvoor je jezelf kunt inschrijven.