Inspiratiesessie: De lol van duurzaam zzp-en


In Nederland zijn ruim 1,3 miljoen zelfstandig professionals (zzp’ers)  en ik ben er één van. Uit eigen ervaring weet ik dat je met je onderneming, hoe klein je bedrijf ook is, impact hebt op de wereld om je heen. Soms positief, soms negatief. Soms bewust, soms onbewust. Soms zichtbaar, vaak onzichtbaar. Dus wat zou er gebeuren als alle 1,3 miljoen zelfstandig professionals één klein stapje richting duurzaamheid zouden nemen? De gezamenlijke positieve impact zou enorm zijn! 
In deze masterclass laat ik zien hoe leuk het is om om te schakelen van ‘gewoon’ werken naar werken met een focus op duurzaamheid en deel ik praktische tips om als zelfstandig professional je positieve impact te vergroten. Verwacht inspiratie en concrete handvatten om dezelfde dag nog mee aan de slag te gaan. Niet moeilijk, wel heel leuk!
Deze inspiratiesessie is zowel online als offline bij te wonen! Wil jij er live bij zijn? Schrijf je dan in het linker inschrijfvenster! Let op: er zijn slechts 8 plekken beschikbaar op locatie! De inspiratiesessie online bijwonen? Schrijf je dan in in de rechter inschrijfvenster.  

Het volgen van de workshop is volledig GRATIS. Bij afmeldingen korter dan 24u van tevoren brengen we echter tien euro (ex. btw) in rekening

Bij afmeldingen korter dan 24u van tevoren óf bij een no show brengen we echter tien euro (ex. btw) in rekening.

Data & inschrijven

Er zijn geen data gevonden waarvoor je jezelf kunt inschrijven.