Laat je netwerk werken!


Wist je dat de meeste opdrachten, klussen en banen via netwerken van mensen worden gegeven? Wist je dat netwerken best leuk maar ook uitdagend is? Maar dat je het gewoon moet gaan doen! Wist je dat je in een paar stappen binnen je contacten echt een antwoord krijgt op je vragen en een opdracht zou kunnen krijgen?

 

Netwerken is meer dan een biertje drinken of een kop lekkere koffie nemen. Het kost je tijd en aandacht om mensen te leren kennen maar ook je bestaande relaties te onderhouden. Maar wat is een netwerk, hoe bereid je het voor, hoe bouw je dit op en vooral hoe benut je het?

 

Na deze workshop ben je in staat om meer concreet rendement uit je netwerk te halen, je netwerk effectief te ontwikkelen en in de praktijk te gebruiken. We gaan actief individueel en in groepen aan de slag met een concreet stappenplan. En de ervaring leert dat je dezelfde avond met waardevolle contacten en zomaar met een opdracht naar huis gaat.

 

Op maandag 18 februari van 17.00 - 20.00 uur neemt Walter Fauser je mee in dit effectieve middel om aan (meer) klanten en opdrachten te komen.

Walter

Walter Fauser is Managing Partner en Huysgenoot van het Communicatiehuys en verzorgt samen met met zijn collega’s diverse workshops voor StartUp Nijmegen. Hij is ook partner van StartUp Nijmegen.

 

Planning:
16.45 inloop
17.00 start
18.00 eten
18.30 vervolg
19.30/20.00 einde

 

Locatie:
Stationsplein 26
6512AB, Nijmegen

Planning:
16.45 Inloop met koffie, thee & water
17.00 Start van de workshop
18.00 Pauze met een snelle maaltijd gratis verzorgd door StartUp Nijmegen
18.30 Vervolg van de workshop
19.30/20.00 Einde van de workshop

Locatie:
Stationsplein 26
6512AB, Nijmegen

Het volgen van de workshop is volledig GRATIS. Bij afmeldingen korter dan 24u van tevoren brengen we echter tien euro (ex. btw) in rekening

Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dit dan bij je aanmelding onder het kopje “organisatie”

Inschrijven onder aan de pagina & meer informatie over het Communicatiehuys vind je op www.communicatiehuys.nl

Data & inschrijven

Er zijn geen data gevonden waarvoor je jezelf kunt inschrijven.