Let's Innovate: Isatis


Wij zijn Isatis Group.

Dagelijks werken wij met meer dan 210 collega's binnen meerdere business units aan unieke ICT-oplossingen voor uiteenlopende markten. 

Isatis Group heeft zijn oorsprong in de software-ontwikkeling, maar is inmiddels uitgegroeid tot strategisch partner van diverse ondernemingen en externe klanten. Iedere business unit is productgeoriënteerd en heeft kennis van een specifiek domein. Of het nu gaat om interaction design, online marketing, design of software development: de kennis en expertise is binnen de dedicated teams aanwezig!

Cyber Security

Onze Visie

Hoe maken wij onze klanten cyber secure? We stellen drie vragen;

  • In hoeverre bent u hack proof?
  • In hoeverre voldoet u aan (verplichte) normeringen?
  • In hoeverre voldoet u aan (privacy)wet- en regelgeving?

Wij zien dat informatiebeveiliging het succes van een organisatie sterk positief kan beïnvloeden. Niet alleen helpt het om continuïteit te borgen en reputatieschade te voorkomen, het kan juist ook helpen om extra kansen te creëren. Denk aan het veilig toepassen van nieuwe innovatieve technologieën, het onderscheiden in de markt door het voldoen aan normkaders en wet- en regelgeving en het verhogen van de volwassenheid van de eigen organisatie in de weg hier naar toe.

Vanuit een integrale, risico gebaseerde aanpak helpen wij u om de juiste balans te vinden in het continu blijven verbeteren van de informatie beveiliging én het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. 

Tijdens Let's Innovate komt Marcel Lavalette alles vertellen over Cyber Security.

Isatis logo

Benieuwd naar het verhaal van Marcel, schrijf je dan snel in!

 

Let's Innovate is een online event. De link voor de online meeting ontvang je vooraf via de mail.

Data & inschrijven

Er zijn geen data gevonden waarvoor je jezelf kunt inschrijven.