RABO Business Quiz - Growth Hacking


Growth Hacking, een begrip waar je vast eerder van hebt gehoord, maar hoe werkt het en hoe pas je het toe binnen jouw organisatie?

 

Op 29 september organiseert RABO Rijk van Nijmegen de eerste editie van de RABO Business Quiz.

 

Tijdens deze interactieve pub quiz leert gastspreker Ward van Gasteren jou alle in’s en out’s van Growth Hacking. Ward is de expert op het gebied van Growth Hacking en leert jou tijdens de RABO Business Quiz binnen een uur wat Growth Hacking is en welke tools jij direct kunt toepassen!

Speciaal voor alle ondernemers uit het Rijk van Nijmegen organiseert RABO Rijk van Nijmegen maandelijks de RABO Business Quiz. De combinatie tussen een quiz en een masterclass/college zorgt voor een informele sfeer én dat de aanwezige ondernemers niet alleen moeten luisteren, maar interactief bezig zijn! Elke maand wordt er een ander onderwerp toegelicht door een van de experts. Er zullen een x aantal vragen worden gesteld aan het publiek. Nadat een vraag beantwoord is, zal de gastheer dieper
ingaan op het onderwerp, vertellen hoe je dit kan toepassen binnen jouw onderneming en welke tools er zijn om dit te doen. De RABO Business Quiz duurt een uur en wordt afgesloten met een netwerkborrel.

 

Planning:

Inloop: 16:45

Start: 17:00

Eind/Borrel: 18:00

 

De Rabo Business Quiz kan zowel offline als online worden bijgewoond. Wil je er offline bij zijn? Schrijf je dan in via het linker (bovenste op mobiele apparaten) inschrijfvenster. Wil je deze sessie online bijwonen als livestream schrijf je dan via het rechter inschrijfvenster. 

Data & inschrijven


dinsdag 29 september

  • 17:00 - 18:00 uur

    Beschikbare plekken: 13 / 15

    Inschrijven
  • 17:00 - 18:00 uur

    Beschikbare plekken: 19 / 25

    Inschrijven