StartUp 24


 

ONDERSTAANDE TEKST BETREFT STARTUP24 2017,

VOOR INFORMATIE OVER STARTUP24 2018 IN ARNHEM VIND JE HIER: STARTUP24 2018 FACEBOOK 

DIRECT AANMELDEN SU24: https://startup24.gribb.io

2017

Startup24 is het landelijke ondernemersevent dat je als beginnende student niet mag missen. In 24 uur ga je met 4 andere studenten aan de slag met het opzetten van een onderneming! Ondernemen is hard werken maar ook veel lol hebben, en dat komt wel goed in deze 24 uur. Voor maar €10,00 doe je mee met het toffe event! Daarnaast zal het eten klaar staan en het bier koud.

 

Programma:

Vrijdag 10 november

15:30 - Inloop bij StartUp Nijmegen

16.00 - Lokale opening

16.50 - Centrale kick-off van Prins Constantijn. 

17.00 - 40 sec. pitch van alle teams

18.00 - Teambuilding & Buffet

19.00 - Aan het werk met het concept en de BMC vragenlijst

20.30 - Business Model Canvas workshop

21:00 - Aan het werk met het BMC en de validatie vragenlijst

22:30 - Workshop Lean Startup, op basis van Validation Canvas 

23:00 - Aan het werk met validation canvas en voorbereiding 1 minute pitch 

23:5900:30  One minute pitches voor de jury 

Vanaf 00:30 is er geen vast programma dus geniet van een biertje en kijk of je door wilt werken aan je concept. Aan jou de keus!

Zaterdag 11 november

08:00 - Ontbijt & Ochtend “energyzer” bij ’t Weerzien in de Molenstraat

09:00 - Validatie van assumpties op lean manier

12:00 - Lunch

14.00 ­ 14.30 Pitch Training

14.30 - Presentatie afmaken

16.00 - Start-up fair

17.00 - Plenaire sluiting

17:15 - Finale 3 pitches

17.30 - Prijsuitreiking en borrel

 

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 november wordt het evenement Startup24 gehouden in 12 grote studentensteden. Nijmegen, de leukste studentenstad van Nederland, doet natuurlijk ook mee! Het event wordt gehouden bij StartUp Nijmegen. Op deze toffe locatie tegenover het station krijg je bij binnenkomst al zin om te ondernemen!

Gedurende 24 uur zal je een team vormen met andere studenten en ga je aan de slag met het omzetten van een idee naar een gevalideerd concept. Dit concept zal jij met je team gaan presenteren aan de jury in een startuppitch. In die 24 uur is aan alles gedacht: het eten, genoeg spellen en energyzers, interactieve workshops en ervaren coaches die je begeleiden. Gedurende deze 24 uur wordt je begeleidt door echte professionals, deze staan klaar voor al jullie vragen. Voor jullie hebben wij geregeld:

- Drie sprekers voor interactieve workshops

- Vier Allround coaches

- BMC coach

- Product Ontwikkeling coach

- Presentatie & Pitch coach

- Commercial coach

- Finance coach

- Vijf ervaren juryleden

Het event is gericht op de jonge (bachelor) studenten die nieuwsgierig zijn naar de ervaring van het ondernemerschap. Dus ben jij benieuwd of het ondernemerschap iets voor jou is? Meld je dan onderin de pagina (onder ‘data & inschrijven’) aan voor het event! Je kan je ook als team samen aanmelden! Op de website van Startup24: kun je alvast een kijkje nemen naar de teams die meedoen en misschien jou nog wel nodig hebben.

Het is de perfecte manier om je netwerk te vergroten en je portfolio uit te breiden, wacht dus niet te lang en meld je aan! Dit kan alleen of als team. Teken je hieronder in en wij sturen jou een Tikkie. Voor maar 10 euro bieden wij een ton aan inspiratie, een supertof programma, lekker eten en leuke extra’s (sinaasappelsapmachine, pingpong, leaderboard, bokszak, pull-up bar, Xbox, goede koffie, lekkere sapjes, massages, een heuse candyshop, slapen in een binnentuin en een nieuw kapsel)! Daarnaast krijgt het winnende team ook nog een reis naar super gave Europese stad.

Dankzij onze sponsors is het mogelijk om dit toffe event te houden. De hoofdsponsors zijn en TakeAway.com.


Onze lokale sponsors zijn:
Provincie Gelderland, Gemeente Nijmegen, Rabobank Rijk van Nijmegen, Radboud Innovation, Hogeschool Arnhem Nijmegen, ROC Nijmegen, The Economic Board en HealthValley.

Bij inschrijving zal er middels een Tikkie gevraagd worden om de €10,00 over te maken.

Data & inschrijven

Er zijn geen data gevonden waarvoor je jezelf kunt inschrijven.