Webinar: Export met subsidie


Een gratis webinar op donderdag 23 april 2020 over hoe je kunt starten met de verkoop van producten of diensten  het buitenland. Of als je wat klanten hebt buiten Nederland, hoe je dit structureel en grootschaliger kunt aanpakken. We behandelen onder andere:
- Waar je allemaal aan moet denken als je wilt gaan exporteren?
- Wanneer ben je klaar om te gaan exporteren?
- Wat voor overheidssteun kan ik hiervoor krijgen?
- Hoe kan ik een exportplan laten maken met behulp van 100% subsidie?


Natuurlijk beantwoorden we ook alle vragen die je maar hebt over alles wat met verkoop naar het buitenland te maken heeft. De webinar is zowel geschikt voor startende als voor heel gevestigde bedrijven. Lizanne Jakobs van Brilliant Work is de trainer deze webinar, ze is bedrijfscoach en adviseur. Ze is drs in de Internationale Bedrijfscommunicatie, spreekt zes talen, is verkozen tot een van de 50 beste consultants van het Verenigd Koninkrijk waar ze jarenlang woonde en heeft zelf vele jaren gewerkt als internationale sales & marketing manager.

Wat heb je geleerd of hoe vond je het om mee te maken?

Niels Meijer van SVSB - Waar je allemaal rekening mee moet houden wanneer je wilt gaan exporteren.

T. Voermans van Noiotissue - Goed om het totaaloverzicht van mogelijkheden en uitdagingen te hebben.

Demi de Bruin (HAN)- Zeer interessant en heeft me een goed beeld gegeven over wat nodig is en wat het inhoudt om een onderneming naar het buitenland te brengen.

Marlou de Ridder, Leaf Kiteboarding - Dat van de verschillende betalingstermijn per land vond ik goed om te weten. Ook de info over subsidies was ik zelf niet achter gekomen. Verder vind ik het heel prettig om nu te weten waarbij Brilliant Work mij allemaal bij kunnen helpen ofwel een soort eerste intake. Onverwachts ook dat jullie een beetje kennis hebben over octrooien.

Data & inschrijven

Er zijn geen data gevonden waarvoor je jezelf kunt inschrijven.