Webinar: Nooit meer stress met klanten, collega's of andere mensen.


Over dit evenement

 

Wat als er nou een manier was om te snappen waarom niet iedereen de wereld gewoon ziet zoals jij het ziet? Waarom werken ze niet mee, gaan ze juist te hard of klagen ze? Na deze workshop begrijp je en die mensen waar je tot nu toe niets of weinig van begreep of je aan ergerde. Je snapt jezelf beter en hoe je je gedrag aan kunt passen. Eigenlijk een workshop die iedereen al op jonge leeftijd zou moeten krijgen maar alleen de happy few bij grote bedrijven meestal aangeleerd krijgen. Want als je vaker door een deur kunt met mensen dan:

 

- Heb je minder stress op je werk en privé

- Bereik je sneller (commerciële) resultaten in je bedrijf

- Maak je makkelijkere en betere beslissingen

 

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die ooit wel eens met mensen te maken heeft - en voor wie geldt dat niet? Lizanne Jakobs van Brilliant Work laat je met makkelijke kapstokjes zien hoe je gedrag kunt indelen zonder te veroordelen en hoe je hier pragmatisch mee om kan gaan zonder jezelf in allerlei bochten te wringen.

 

 

Lizanne is een bekend en bevlogen spreekster in het ondernemers circuit en verkozen tot een van de 50 beste bedrijfsadviseurs van het Verenigd Koninkrijk, waar ze jaren heeft gewoond. Ze is een bedrijfscoach en adviseur met meer dan twintig jaar ervaring in sales, marketing, strategie, management en leiderschap. Naast drs in de Bedrijfscommunicatie is ze ook gecertificeerd DiSC trainer. Als oprichtster van Brilliant Work helpen zij en haar collega's klanten met ondernemerschap, bedrijfsgroei in binnen en buitenland en een betere interne bedrijfsvoering. Het gros van de trajecten die Brilliant Work verzorgt voor ZZP en MKB zijn geheel of gedeeltelijk gesubsidieerd, waarbij we verschillende subsidiepotten aan spreken. Brilliant Work is verkozen tot beste MKB coachings- en adviesbureau van Nederland voor 2019 en 2020.

 

Voor meer informatie of aanmelding klik op deze link!

 

Inloop 16.50

Aanvang 17.00

Vragen 18.00

Sluiting 18.15

 

 

Data & inschrijven

Er zijn geen data gevonden waarvoor je jezelf kunt inschrijven.