Workshop Aftrekposten in de Inkomstenbelasting


Aftrekposten in de Inkomstenbelasting

Ondernemers die inkomstenbelasting betalen hebben recht op aftrekposten. Door de aftrekposten verlagen ondernemers de winst uit onderneming waardoor ze minder belasting betalen.

Om gebruik te mogen maken van sommige aftrekposten moet je als ondernemer voldoen aan het urencriterium van 1225 uur per jaar. Vanaf 2020 gaat de zelfstandigenaftrek stapsgewijs omlaag van € 7.280 (in 2019) naar € 5.000 (in 2028).

Deze workshop is bedoeld voor de ondernemers die meer inzicht willen krijgen in de werking van de inkomstenbelasting. Aan de hand van een simpele casus bereken je zelf hoeveel belasting moet worden betaald.

Door mee te doen aan de workshop leer je:

  • wanneer je ondernemer bent voor de inkomstenbelasting;
  • wat het urencriterium is en hoe je hieraan voldoet;
  • wat de voorwaarden zijn om gebruik te maken van de zelfstandigenaftrek, de startersaftrek en de mkb-winstvrijstelling;
  • hoe de wet inkomstenbelasting op hoofdlijnen in elkaar zit.

 

Aryan Azizi van IBOSAF Belastingadvies ( www.ibosaf.nl ) ontzorgt ondernemers door het voeren van de administratie, geven van helder belastingadvies en verzorgen van diverse belastingaangiftes.

 

Planning:
16.45 inloop
17.00 start
18.00 eten
18.30 vervolg
19.30/20.00 einde

Locatie:
Stationsplein 26
6512AB, Nijmegen

Het volgen van de workshop is volledig GRATIS. Bij afmeldingen korter dan 24u van tevoren brengen we echter tien euro (ex. btw) in rekening

Bij afmeldingen korter dan 24u van tevoren óf bij een no show brengen we echter tien euro (ex. btw) in rekening.

Data & inschrijven

Er zijn geen data gevonden waarvoor je jezelf kunt inschrijven.