Workshop: Beginnen of doorbreken met je bedrijf in het buitenland


Beginnen of doorbreken met je bedrijf in het buitenland

 

Deze workshop is ideaal voor iedereen die er over denkt om te gaan starten met de verkoop van producten of diensten in het buitenland. Maar ook voor als je al klanten hebt buiten Nederland, om te leren hoe je dit structureel en grootschaliger kunt aanpakken. De Nederlandse export markt was in 2020 goed voor 706 miljard euro, en dat was nog een matig jaar. Wil jij ook een hapje van deze taart?

De webinar is zowel geschikt voor startende als voor heel gevestigde bedrijven. We behandelen onder andere:

- Wanneer ben je klaar om te gaan exporteren?

- Hoe kies je op welke landen je je het beste kunt richten?

- Waar je allemaal aan moet denken als je wilt gaan exporteren?

- Wat voor hulp, subsidie en informatie kan ik hiervoor krijgen?

Breng al je vragen en opmerkingen over internationaliseren, hoe meer hoe beter! Zo houden we het lekker interactief.

De spreker

Lizanne Jakobs van Brilliant Work is de trainer deze webinar, ze is bedrijfscoach en adviseur en drs in de Internationale Bedrijfscommunicatie. Ze werd verkozen tot een van de 50 beste consultants van het Verenigd Koninkrijk waar ze jarenlang woonde. Lizanne heeft zelf vele jaren gewerkt als internationale sales & marketing manager en is geaccrediteerd om namens o.a. de provincie Gelderland en de  Nederlandse overheid klanten te helpen met zaken als bedrijfsgroei en export. Haar coachings- en adviesbureau is meermaals verkozen tot het beste van NL voor het MKB en biedt verschillende mogelijkheden voor coachingstrajecten met of zonder subsidie. In haar workshops leer je hele praktische zaken in simpele termen, zonder dat je voorkennis op dit vlak nodig hebt.

Eerdere deelnemers:

  • T. Voermans van Noiotissue - Goed om het totaaloverzicht van mogelijkheden en uitdagingen te hebben.
  • Demi de Bruin (HAN)- Zeer interessant en heeft me een goed beeld gegeven over wat nodig is en wat het inhoudt om een onderneming naar het buitenland te brengen.
  • Marlou de Ridder, Leaf Kiteboarding - Dat van de verschillende betalingstermijn per land vond ik goed om te weten. Ook de info over subsidies was ik zelf niet achter gekomen. Verder vind ik het heel prettig om nu te weten waarbij Brilliant Work mij allemaal bij kunnen helpen ofwel een soort eerste intake. Onverwachts ook dat jullie een beetje kennis hebben over octrooien.

 

Planning:

16.50 inloop
17.00 start
18.00 eten
18.15 vervolg
19.00 einde

Het volgen van de workshop is volledig GRATIS, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUp.

Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje “organisatie” jouw opleiding.

Bij afmeldingen korter dan 24u van tevoren óf bij een no show brengen we tien euro (ex. btw) in rekening.

 

Data & inschrijven

Er zijn geen data gevonden waarvoor je jezelf kunt inschrijven.