Workshop: Creative Problem Solving


Bootcamp for the mind

Deze workshop is bedoeld voor mensen die al een beetje bekend zijn met creatief denken en die zin hebben om hun brein op een actieve manier te stretchen.


In deze workout gaan we onze ‘associatie spier’ trainen en je vermogen tot het maken van fouten. Door deze workout gaan je hersenen connecties maken waar je verstelt van zult staan! We gebruiken hiervoor technieken uit improvisatietheater. Om te kunnen improviseren moet je in het moment zijn, glorieus durven falen en ‘on the spot’ met een idee kunnen komen. Deze drie skills zijn heel handig om te hebben als je creatiever wilt leren denken.


Tot zo ver niets nieuws misschien, maar doe het maar eens! In deze
workshop gaan we lekker spelen en ontdekken we wat het met je doet als je je lijf als instrument gebruikt om op nieuwe ideeën te komen.

 

Wat gaan we doen?

-Leren hoe je glorieus kan falen
-Nog meer verbindingen maken om op een idee te komen
-Plezier hebben
-Jezelf verzekeren van actieve oefeningen en energizers die je weer kan gebruiken in je eigen workshop/werk.

 

NB Elke oefening is aan te passen aan eigen fysieke mogelijkheden.

 

Marjolein Hutting is voormalig docent creatief denken en evenementen op het MBO en huidig master student ‘creativity and change leadership’ aan de Buffalo State university. Daarnaast is ze opgeleid tot improvisatie acteur en trainer. Deze combinatie maakt dat ze een goede connectie kan maken tussen wat je nodig hebt als impro acteur en als creatief denker. Ze woont in Nijmegen, is 34 jaar en houdt van spelen.

Data & inschrijven


maandag 28 september

  • 17:00 - 19:00 uur

    Beschikbare plekken: 10 / 15

    Inschrijven