Workshop: Doelen en prioriteiten stellen


Om succesvol te zijn als ondernemer of als bedrijf helpt het enorm om te weten wat je stip op de horizon is, waar je heen en waar leg je je focus op.

In deze workshop leer je hoe je die doelen begint je zo bij jou en je bedrijf passagiers, jou en de mensen om je heen en je richting geven. Vervolgens gaan we het hebben over hoe je dan je activiteiten voor dit jaar plant zodat je "aan" je zaak werkt en niet er "in". Wat worden je absolute inspanningen om aandacht aan te komen en te komen jaar echt te gaan doen? Of je nu net gestart met al langer onderneemt, een dienst van je bedrijf om draaiende producten, deze tools helpen je altijd. Tijdens en na de workshop is er voldoende tijd voor vragen, dus zorg dat je klaar zit om actief mee te doen!

Presentatie is in handen van Lizanne Jakobs, de oprichtster van Brilliant Work en bekende partner bij Start Up Nijmegen. Dit coachings- en adviesbureau is de beste van Nederland voor het MKB voor zowel 2019 als 2020. Lizanne is al 10 jaar onderneemster en bedrijfscoach wat de voordelen zijn van goed ondernemerschap! Zij en haar collega's zijn geaccrediteerd door zowel de provincies Gelderland als Overijssel, als de overheid, om met 50-100% subsidie ​​adviestrajecten voor ZZP en MKB te verzorgen. In haar workshops leer je hele praktische zaken.

 

 

Planning:
16.45
inloop 17.00 start
18.00 eten
18.15 vervolg
19.00 einde

Locatie:
Stationsplein 26
6512AB, Nijmegen

 

Het volgen van de workshop is volledig GRATIS, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUp.

Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje “organisatie” jouw opleiding.

 

Data & inschrijven

Er zijn geen data gevonden waarvoor je jezelf kunt inschrijven.