Workshop: Hocus Pocus Focus


De workshop Hocus, Pocus, Focus helpt je door het aanreiken van kennis, inzicht en vaardigheden om meer focus in jouw ondernemerschap/ werk te krijgen. Als je onvoldoende grip op jouw aandacht hebt, waai je met alle winden mee, kost het meer tijd om jouw doelen te bereiken en neemt de stress toe. Deze workshop is een eerste stap naar het aanbrengen van meer focus, zodat je weerbaarder wordt tegen stress en productiever zult zijn.

Referenties Hocus, Pocus, Focus:

''Goed om het verschil te leren tussen multitasken, het switchen tussen taken en te begrijpen hoe je dat positief kan gebruiken'' - Lizanne Jakobs

 

''Goede, praktische en ook actieve workshop!'' - Lonneke Opsteegh

 

''Ik had eigenlijk de verwachting dat deze workshop meer zou gaan over focus van je dienst/product, maar deze andere invalshoek was zeer interessant en welkom!'' - Daan van Breda

 

''Onderhoudend en zeker niet saai'' - Heidi Peters

Deze workshop wordt gegeven door Roeland Bridié. Vanuit zijn ruim 20 jaar ervaring als trainer, ondernemerscoach en interim manager al veel ondernemers geholpen met o.a. het krijgen van meer focus op die zaken die hun onderneming echt verder kunnen helpen.

Meer informatie over Roeland is hier te vinden.

 

Planning:
16.45 inloop
17.00 start
18.00 eten
18.30 vervolg
19.30/20.00 einde

Locatie:
Stationsplein 26
6512AB, Nijmegen

 

Het volgen van de workshop is volledig GRATIS, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUp.

Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje “organisatie” jouw opleiding.

Bij afmeldingen korter dan 24u van tevoren óf bij een no show brengen we echter tien euro (ex. btw) in rekening.

Data & inschrijven

Er zijn geen data gevonden waarvoor je jezelf kunt inschrijven.