Workshop: Hoe schrijf je een helder en effectief sales en marketingplan?


Als ondernemer moet je wat doen aan sales en marketing.

Als ondernemer moet je wat doen aan sales en marketing, maar hoe verdeel ik mijn tijd? Wat ga ik dit jaar wel en niet doen op dit gebied? Hoe weet ik of ik goed bezig ben op dit vlak? Op al deze vragen geeft een goed verkoop- en marketingplan het antwoord. En natuurlijk is de inhoud van dit plan voor elk bedrijf anders. In deze workshop leer je hoe je zo'n verkoop- en marketingplan opstelt, waarom het belangrijk is en vooral hoe je het doet. Op maat gemaakt voor jouw bedrijf, dat past bij de hoeveelheid tijd en geld die je hebt om dit te doen en bij de resultaten die je wilt bereiken.

Presentatie is in handen van Lizanne Jakobs, de oprichtster van Brilliant Work en bekende partner bij StartUp Nijmegen. Dit coachings- en adviesbureau is verkozen tot de beste van Nederland voor het MKB voor zowel 2019 als 2020. Lizanne is al 10 jaar onderneemster en bedrijfscoach en heeft in totaal 25 jaar ervaring in commerciële rollen in zowel dienstverlenende bedrijven als bedrijven met een fysiek product. Zij en haar collega's zijn geaccrediteerd door zowel de provincies Gelderland als Overijssel, als de overheid, om met 50-100% subsidie adviestrajecten voor ZZP en MKB te verzorgen. In haar workshops leer je hele praktische zaken waar je meteen mee aan de slag kunt.

Planning:
16.45 inloop

17.00 start
18.00 eten
18.20 vervolg
19.00 einde

Locatie:
Stationsplein 26
6512AB, Nijmegen

 

Het volgen van de workshop is volledig GRATIS, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUp.

Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje “organisatie” jouw opleiding.

Data & inschrijven

Er zijn geen data gevonden waarvoor je jezelf kunt inschrijven.