Workshop: Optimaal en efficiënt gebruik maken van Microsoft 365


Over de workshop

Meer dan 250 miljoen mensen wereldwijd gebruiken Microsoft 365 actief. Niet gek, want het wereldwijde cloudplatform biedt een veilige en complete digitale werkplek. Maar weet jij naast het openen van een excel of het inplannen van een teams meeting eigenlijk wel wat je nog meer kan met deze tool? Microsoft expert Joost Koks laat je tijdens deze workshop zien wat voor handige tools jij in kan zetten om geautomatiseerder en efficiënter te ondernemen. In deze workshop zal de focus liggen op het handig inzetten van Teams, SharePoint en OneDrive:

  • OneDrive: Verdieping in de beveiliging voor het opslaan van bestanden, snel synchroniseren en delen met OneDrive en altijd toegang hebben tot documenten, waar je ook bent.
  • Teams: efficiënt samenwerken, communiceren, vergaderen en bestanden delen binnen Teams, zowel intern als voor externe organisaties toepasbaar
  • SharePoint: geautomatiseerd organiseren, delen en beheren van documenten en informatie.

Of je nu een beginner bent die vertrouwd wil raken met deze tools of een doorgewinterde gebruiker bent die nieuwe inzichten wil in het gebruik van Microsoft 365, de workshop is geschikt voor iedereen.

 

 

Over de workshophouder: Joost Koks
De workshop wordt gegeven door Joost Koks, 44 jaar uit Malden. Als Microsoft 365 adoptie consultant verzorgt hij de overgang van organisaties naar een fundamenteel goede Microsoft 365 omgeving. Deze digitale transitie bestaat uit een technische, functionele en menselijke kant waarbij Joost zijn focus ligt om de omgeving zo efficiënt mogelijk te maken en de medewerkers mee te krijgen met de verandering. In september 2023 is Joost zelfstandig geworden en heeft Digitaal Vooruit opgestart en zich als partner aangesloten bij Octagon Advies. Hij hoopt met deze functionele workshop het bewustzijn van het nieuwe (samen)werken te vergroten zodat er meer werk in minder tijd gedaan kan worden.

 

Datum: 

6 mei 2024

 

Tijd:

Inloop: 16:45 uur

Start: 17:00 uur

Einde: 18:30 uur

 

Locatie:

StartUp Nijmegen

Stationsplein 26

6512AB Nijmegen 

 

Het volgen van de workshop is volledig gratis, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUp. Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje “organisatie” jouw opleiding.

 

Bij afmeldingen korter dan 24u van tevoren brengen we echter tien euro (ex. btw) in rekening.

Data & inschrijven

Er zijn geen data gevonden waarvoor je jezelf kunt inschrijven.