Workshop: Van potentiële klant hebben naar echte klanten krijgen - hoe dicht je het lek in je sales funnel?


Het liefst zou je wat reclame maken voor je bedrijf, een verkoopgesprek voeren met je klant, en voilà ze tekenen een contract met je. Helaas werkt het vaak in de praktijk anders, het verkoopproces, ook vaak omschreven als je verkoop trechter (sales funnel), is niet rechtlijnig. En vaak haken klanten ook onderweg af. Als je dat niet zie aankomen of niet weet wat je er tegen moet doen, dan is het enorm frustrerend. Plus zonde van je tijd. 

 

Over de workshop

Tijdens deze workshop laat Lizanne Jakobs van Brilliant Work je zien wat de stappen zijn in de sales funnel, hoe je klanten beter hier doorheen loodst en wat de valkuilen zijn in elke stap. En bovendien wat je wel kunt doen om te zorgen dat je de maximale kans op succes hebt om zo veel mogelijk klanten door de funnel heen te loodsen tot een positief resultaat. Natuurlijk zitten daar per sector of type klant wel wat verschillen in, dus er is ook genoeg ruimte voor variatie en vragen daarin tijdens deze workshop. Na deze middag ga je meer resultaat krijgen met minder moeite en frustratie.

 

Over Lizanne

Lizanne is een bekend en bevlogen spreekster in het ondernemers circuit en partner bij Start Up Nijmegen. Ze is een bedrijfscoach en adviseur met meer dan 25 jaar ervaring in marketing en sales van zowel fysieke producten, software als dienstverlening. Naast drs in de Bedrijfscommunicatie is ze ook gecertificeerd trainer op het gebied van gedrag en een top verkoper! Als oprichtster van Brilliant Work helpen zij en haar collega's klanten met ondernemerschap, bedrijfsgroei in binnen- en buitenland en een betere interne bedrijfsvoering. Het gros van de trajecten die Brilliant Work verzorgt voor ZZP en MKB zijn geheel of gedeeltelijk gesubsidieerd, waarbij we 15 verschillende subsidiepotten aan spreken. Brilliant Work is verkozen tot beste MKB coachings- en adviesbureau van Nederland voor 2022.

 

 

Datum: 20 september 2023

 

Planning:

Inloop: 16:15 uur 

Start: 16:30 uur

Einde: +/- 18:00 uur

 

Locatie:

Stationsplein 26

6512AB, NijmegenHet volgen van de workshop is volledig gratis, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUp. Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje “organisatie” jouw opleiding.

Data & inschrijven

Er zijn geen data gevonden waarvoor je jezelf kunt inschrijven.