De Vrienden van StartUp Nijmegen


30 augustus 2018

Veel Nijmeegse ondernemers steunen StartUp Nijmegen. Ze nemen deel aan het programma Vrienden van StartUp Nijmegen en helpen daarmee startende ondernemers op weg naar succesvol ondernemerschap.

Met een bijdrage van € 100 per jaar neem je deel aan Vrienden van StartUp Nijmegen. Met jouw bijdrage maak je het mogelijk dat de incubator van zich kan blijven inzetten om beginnende ondernemers tegen een laag tarief te laten groeien met hun bedrijf.

Wat gebeurt er met jouw bijdrage?
Starters krijgen 24/7 toegang tot een ondernemende en stimulerende werkplek en kunnen deelnemen aan het bewezen groeiprogramma van StartUp Nijmegen. Zo organiseert StartUp Nijmegen elke maand terugkerende evenementen, met als doel het ondernemerschap te stimuleren. Dit zijn onder meer:

  • Brainstorm Sessies (hulp aan starters bij dillema’s waar zij tegen aanlopen),
  • Leadgeneration Sessies (verkrijgen van leads en opbouwen van het netwerk) en
  • Thema avonden (o.a. Perfomancetrainingen, College Tour voor ondernemers, Intellectueel Eigendom, Wet DBA en presentaties over marketing strategieën).

Ook voor jou!
Deze workshops kunnen worden bijgewoond door (startende) ondernemers die zich niet aan StartUp Nijmegen hebben verbonden of door studenten met een ondernemersambitie. Maar natuurlijk staan alle activiteiten ook open voor de deelnemers aan Vrienden van StartUp Nijmegen. Ook voor onze Vrienden blijven de workshops, ondernemerevents of de spreekuren met de partners gratis toegankelijk.

Samenwerking
Deelnemen aan Vrienden van StartUp Nijmegen gaat niet alleen om een bijdrage van jouw bedrijf aan StartUp Nijmegen (in ruil voor meer naamsbekendheid), maar om samenwerking. StartUp Nijmegen wil graag met de Nijmeegse ondernemers samenwerken, omdat ze bij elkaar passen. Deelname betekent een bijdrage leveren aan het startup ecosysteem van Nijmegen en bedrijven geven invulling aan maatschappelijk ondernemerschap. Daarin kunnen StartUp Nijmegen en Nijmeegse ondernemers elkaar vinden, niet alleen als geldverstrekker en -ontvanger, maar vooral als vrienden!

Wil jij voor € 100 (exclusief BTW) per jaar deelnemen aan Vrienden van StartUp Nijmegen? Klik dan hier voor het aanmeldformulier en vul je gegevens direct in!

Voor meer informatie over StartUp Nijmegen kan je altijd even langskomen of mailen naar dick@startupnijmegen.nl.

Deel dit bericht