StartUp Nijmegen: Een inspirerende omgeving


30 augustus 2018

Een eigen werkplek, deelnemen aan acceleratieprogramma’s, ondersteuning bij bedrijfskundige en specialistische vragen en introductie tot het netwerk van gevestigde ondernemers. StartUp Nijmegen biedt de optimale steun in de rug voor startende ondernemers. Dit is de kracht van StartUp Nijmegen.

Het starten van een bedrijf is nog steeds populair in Nijmegen en omgeving. Het is dat een beginnende ondernemer met begeleiding een grotere kans op overleven heeft dan ondernemers die het op eigen kracht doen. Het concept van StartUp Nijmegen biedt starters de ingrediënten die nodig zijn om te groeien met hun bedrijf.

Complete werkplek
Werken aan je bedrijf, klantgesprekken voeren, presenteren of een presentatie bijwonen. Je kunt het allemaal doen bij StartUp Nijmegen. En je werkplek is ook nog eens 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. Een complete werkplek met een elektrisch verstelbare zit-sta bureau en ergonomische stoel. Ook snel internet, een kopieermachine en een printer ontbreken niet aan de werkplekuitrusting. Doornroosje, De Vereeniging, Stadsschouwburg, Lux, Lindenberg en Merleyn zijn de namen van bekende uitgaansgelegenheden, maar ook de namen van de spreekkamers waar je voor je klantgesprekken terecht kunt. In de keuken gebruik je de lunch en haal je gratis koffie en thee. En in het hele gebouw is airco aanwezig. Wil je tussendoor even naar die belangrijke klant? Dan spring je op één van de drie aanwezige fietsen of pak je de stoere deelauto. Het is allemaal mogelijk bij StartUp Nijmegen.

Inspirerende omgeving
Naast die complete werkplek biedt StartUp Nijmegen vooral ondersteuning bij de groei van jouw onderneming. Bij StartUp Nijmegen helpt een permanent aanwezige aanjager de starters vanuit hun product of dienst richting het ondernemerschap. Denk aan begeleiding bij het verkennen van de markt, advies over het proces van productontwikkeling of hulp bij marketing en communicatie.
Wekelijks organiseert de incubator relevante workshops en lightning talks. Je kunt ook deelnemen aan het BAM Focus op groei-programma. Je komt dan wekelijks met 4 á 5 gelijkgestemden bijeen om elkaars doelstellingen op korte en lange termijn te delen en te voorzien van feedback

Partners
Een belangrijk onderdeel voor het succes van StartUp Nijmegen zijn de ervaren ondernemers (partners) die zich verbonden hebben aan StartUp. Op dit moment bieden 25 partners hulp bij het verkennen of benaderen van de markt, staan met raad en daad klaar bij alle ondernemersvragen of helpen bij het opbouwen van het netwerk.
Starters zijn zich bewust van de toegevoegde waarde van de partners. Het netwerk van StartUp Nijmegen wordt gevormd door een groeiend aantal partners.
De partners zijn stuk voor stuk ervaren ondernemers uit diverse branches die graag hun kennis delen met de startende ondernemers.

Deel dit bericht