Iedereen een bedrijfsvideo


29 oktober 2018

Alle bij StartUp Nijmegen aangesloten ondernemers kunnen – gratis – een bedrijfsvideo laten maken. Een bedrijfsfilm is dé manier om je in de kijker te spelen bij (nieuwe) klanten.

Nu iedereen altijd en overal online is, is een bedrijfsvideo relevanter dan ooit. StartUp Nijmegen stelt dat een bedrijfsfilm een krachtig marketingmiddel is voor je bedrijf of product. Dat is dan ook de reden dat iedere aangesloten ondernemer bij StartUp Nijmegen een eigen video kan laten maken. Helemaal gratis!

Voordelen
Een video trekt veel meer de aandacht dan een blok tekst of een enkele foto. Zo blijkt uit onderzoek dat gebruikers van social media veel meer op hebben met een video dan met tekst. Videoberichten worden ook vaker gedeeld, en niet zo’n klein beetje ook. Een video wordt maar liefst zeven keer vaker gedeeld op Facebook dan een tekstlink. Dat betekent dus dat je bedrijf, product of dienst veel vaker gezien wordt, wat je onvermijdelijk meer klanten oplevert.   

Robin Minkhorst
StartUp Nijmegen heeft Robin Minkhort gevraagd om voor alle ondernemers een bedrijfsvideo te maken. Robin – student aan Avans in Den Bosch – heeft een enorme passie voor filmen. Hij weet steeds weer een geweldige video te maken, waarin de ondernemer zijn of haar boodschap kwijt kan.

Kijk hier naar de video die Robin heeft gemaakt voor Rob Roosen van Roosen Finacieel Advies.

Deel dit bericht