Lead Generation Sessie


29 oktober 2018

Elke maand om 17:00 trappen we af met een nieuwe Lead Generation Sessie voor een bij StartUp Nijmegen aangesloten ondernemer. De ondernemer start met een pitch over zijn bedrijf. Aansluitend zal er een kwartier zijn om vragen te stellen. Vervolgens is er een pauze waarin de ondernemer zorgt voor ‘food for the mind’. Na het eten komt de ondernemer met een lijst van 100 bedrijfsnamen en personen binnen bedrijven die potentiële klanten zijn of voor hem iets kunnen betekenen.
 
Na de sessie vind er een borrel plaats.
Op woensdag 31 oktober is de sessie voor Elma Vriezekolk van ELMA Communicatie & Projectmanagement.
ELMA communicatie & projectmanagement helpt sociaal-maatschappelijk georiënteerde initiatieven of bedrijven bij hun communicatie (strategisch en operationeel) en als projectmanager. Elma vertelt het verhaal en creëert verbinding met de doelgroep en zij is sterk in het beheersen van het proces, altijd gericht op de inhoud en beschikt over een empathisch vermogen. Die combinatie van eigenschappen maakt wie zij is: gericht op mens, proces én resultaat.
Planning:

- 17:00 inloop
- 17:15 Start presentatie ondernemer
- 17:30 Vragen
- 17:45 ‘food for the mind’.
- 18:00 Start Lead generatie sessie
- 19:30 Borrel
- 20:00 Einde

Wil je bij de sessie aanwezig zijn? Je bent van harte welkom. Stuur in dat geval aan Elma een e-mail (elma@elmacommunicatie.nl) met je naam en telefoonnummer.

 

Locatie:
Stationsplein 26
6512AB, Nijmegen

Deel dit bericht