Ondernemerskalender


30 augustus 2018

Inschrijven voor het spreekuur van een van de partners van StartUp Nijmegen is een simpele handeling. De agenda op de website van StartUp maakt het je erg makkelijk. Een paar klikken met de muis en de afspraak komt tot stand.

StartUp Nijmegen is de plek voor startende ondernemers uit de regio. Het pand aan het Stationsplein is er voor en door ondernemers. Dit concept van StartUp krijgt betekenis doordat ook gevestigde ondernemers zich verbonden hebben aan StartUp. Dit zijn de partners van StartUp Nijmegen.

Ervaren ondernemers
Die partners, inmiddels zijn het er 25, zijn allemaal ervaren ondernemers en helpen de starters graag met raad en daad bij het ondernemerschap. Alle disciplines die raakvlak hebben met het ondernemen worden door de partners gedekt. Bijvoorbeeld hulp op de gebieden financieel, juridisch, incasso, sales, automotive, personeel of ict. 
Iedere maand houden de vijfentwintig partners spreekuur bij StartUp Nijmegen. Via de agenda maak je een keuze voor een van de partners. Daarna laat je je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter en een automatische bevestiging voor het spreekuur volgt. Schrijf je hier in voor het spreekuur.

Ondernemerskalender
Maar de agenda van StartUp Nijmegen biedt meer. Je treft er ook actuele informatie aan over relevante activiteiten voor (startende) ondernemers. De agenda is daarmee een echter ondernemerskalender geworden. Of het nu gaat om een workshop over LinkedIn, het bouwen van je eigen website, de Google digitale werkplaats of over een bijeenkomst van een ondernemersvereniging uit de regio.

Meer weten?
Iedere (startende) ondernemer doet er verstandig aan om de ondernemerskalender van StartUp Nijmegen regelmatig te bezoeken. Ga daarvoor naar de Ondernemerskalender op de website van StartUp Nijmegen. Je kunt je – gratis – inschrijven voor de activiteiten die plaatsvinden bij StartUp.

Voor informatie over en deelname aan de evenementen buiten StartUp wordt je doorverwezen naar de website van de organiserende relatie.

Mis je informatie of wil je als ondernemersvereniging jouw evenement publiceren op de ondernemerskalender voor Nijmegen en omstreken? Neem in dat geval contact op met Jelte Wolf. Hij helpt je graag verder.

Deel dit bericht