Ook een Lightning Talk bijwonen?


29 oktober 2018

StartUp Nijmegen organiseert wekelijks een bijeenkomst met drie Lightning Talks. Een Lightning Tallk is een korte presentatie over bijvoorbeeld je bedrijf of product.

In tegenstelling tot andere presentaties duren Lightning Talks slechts enkele minuten. Tijdens de bijeenkomst worden er daarom steeds drie talks van ieder 5 minuten gegeven. Iedere spreker heeft een paar minuten het podium om de toehoorders bijvoorbeeld zijn pitch te laten horen of een idee uiteen te zetten en zijn punt te maken.

Vijf minuten
Bij StartUp Nijmegen komen de ondernemers wekelijks – elke week een andere dag - om 13.00 uur een half uur bij elkaar. Drie mensen geven een lightning talk van precies vijf minuten, gevolgd door vijf minuten discussie. Die vijf minuten zijn heel strikt. We hebben een grote klok die aftelt en onverbiddelijk het eind aangeeft met een piep.

Mee doen?
Wil jij ook een keer een Lightning Talk meemaken of wil je zelf een keer een talk houden? Informeer dan bij Joëlle van de Veen, joelle@startupnijmegen.nl, naar de eerstvolgende bijeenkomst.

Je bent van harte welkom en de koffie staat klaar!

Deel dit bericht