Fieldcoaches


Met ingang van dit jaar gaat StartUp Nijmegen nog verder in haar begeleiding van onze startende ondernemers. Want naast inhoudelijke ondersteuning bij het ondernemerschap kunnen starters vanaf nu ook rekenen op persoonlijke begeleiding door zogeheten Fieldcoaches. Want het groeien van je onderneming, dat gebeurt bij klanten. Buiten. In het veld dus.

De fieldcoaches van StartUp Nijmegen vormen een belangrijke steun bij de commerciële slagkracht van startende ondernemers. Ontvang ‘live’ begeleiding en feedback tijdens klantafspraken. Je krijgt doelgerichte coaching bij belangrijke thema’s zoals voorbereiding op een afspraak, het inzetten van commerciële acties, je eigen persoonlijke presentatie, de onderhandeling of klantgericht vertellen.

Dus, heb jij binnenkort eindelijk een afspraak met die ene belangrijke klant? Bereid deze afspraak dan voor met een fieldcoach. Neem de fieldcoach mee het veld in, mee naar je klant en evalueer daarna direct samen het gesprek. Learning by doing! Zo leer jij in de praktijk en kom je sneller dichter bij je doel: groei als onderneming en groei als ondernemer.