Ondernemersevenementen in en rondom Nijmegen


08 januari 2018

De Nijmeegse Ondernemerskalender

Op de website van StartUp Nijmegen staat de Nijmeegse Ondernemerskalender. Dit is een kalender waarin alle ondernemersevenementen in en rondom Nijmegen worden geplaatst, zodat ondernemers en geïnteresseerden daarvan op de hoogte blijven.

De Ondernemerskalender wordt regelmatig geüpdatet met diverse evenementen die met het ondernemerschap te maken hebben. Denk hierbij aan: workshops, lezingen, netwerkevenementen, borrels en vrijwel alle andere soorten evenementen die voor een ondernemer van belang kunnen zijn. Dit kunnen evenementen zijn die bij StartUp Nijmegen zelf worden aangeboden, maar ook op andere locaties.

Let wel goed op de beschrijving van het evenement en check ook de website van de eventuele organisator. Voor sommige evenementen is lidmaatschap vereist of wordt een kleine entreeprijs gevraagd (hoewel de meeste evenementen gratis toegankelijk zijn).

 

Partnerspreekuren

Ook de partnerspreekuren van StartUp Nijmegen worden op de kalender geplaatst. Het aanmelden hiervoor staat voor iedereen open en je hoeft hiervoor dus niet te zijn aangesloten bij StartUp Nijmegen. Deze spreekuren zijn gratis.

 

Tekst: Safak Ciftci

Deel dit bericht