Bewustzijns- & bodymind coach


Schrijf je hier in voor een workshop van Diana Mos 

 

Mijn missie? 

Jou weer in beweging krijgen als je vastloopt in je leven. Op welk vlak dan ook. Je bewust maken van de invloed van jouw gedachten op wie je bent en wat je doet. Je laten ervaren dat jij echt het leven kunt creëren waar je naar verlangt. Ook al lijkt dat nu misschien onmogelijk.  

Ik begeleid je om door patronen heen te breken, die jou in de weg zitten en je belemmeren om vrij en voluit het leven te leiden dat jij wilt. Ook en juist die patronen, waar je je niet bewust van bent.  

Ik laat je voelen en ervaren dat jij alles kunt zijn, doen en bereiken wat je maar wilt. Werkelijk alles! Hoe? 

  • Door eigentijdse bodymind gerichte coachsessies die direct de kern raken en onmiddellijk verandering teweeg brengen.  
  • Door ontspannende energetische behandelingen, die je lichaam flink opschonen en vrijmaken van opgeslagen blokkades. Wat acuut meer energie, ruimte en bewustzijn creëert.  
  • Door toepassen van een holistische en milde behandelmethode voor het oplossen van oude vastzittende emoties, diepe overtuigingen en (lichte) trauma’s. Gebaseerd op oogbewegingen als bijvoorbeeld bij EMDR, maar dan aangevuld met inbedden van nieuwe positieve beelden en gevoelens. In slechts enkele sessies voel jij je een stuk lichter.  

 

Alle methodes die ik inzet in mijn coaching en behandelingen zijn gestoeld op zowel de nieuwste menswetenschappen, als eeuwenoude wijsheden. Ze gaan uit van de intelligente samenwerking tussen lichaam en geest. De balans tussen hoofd, hart en ziel. De kracht van (lichaams)bewustzijn, energie en positieve psychologie. Waardoor jij anders gaat denken, je anders gaat voelen en het anders gaat doen. Want wat je gelooft, wordt waar!  

Wil je het eens ervaren? Boek een gratis Ontdekkingssessie! Of kijk op mijn site voor meer informatie over mijn coachtrajecten en losse behandelingen. 

Ik ga ervoor om écht verschil te maken en wil niks liever dan jou gelukkiger zien. Zodat jij in beweging komt en moeiteloos je mooiste leven gaat leven. Wil je iets wezenlijks veranderen in je leven, wil je het nu en lukt het je niet alleen? Bel me en ik laat je ervaren, wat er allemaal mogelijk is.  

Contactgegevens

Ondernemer
Diana Mos

E-mailadres
info@dianamos.nl

Telefoonnummer
06-46218857

Website
www.dianamos.nl/

Social media