Birdie.flies


Van harte welkom. Mijn naam is Bertine Rosink, oprichtster van Birdie.flies.

 

In het overleven van traumatische gebeurtenissen schuilt een enorme kracht. Ik geloof dat iedereen die innerlijke krachtbron in zich draagt en de innerlijke wijsheid heeft om lijden te overstijgen. Met mijn onderneming Birdie.flies wil ik bijdragen aan het verminderen van lijden en het vergroten van veerkracht bij mensen met ernstige psychische uitdagingen.

 

Bij traumatische gebeurtenissen raakt vaak de verbinding met het lichaam kwijt. Yoga is een vorm waarmee je lichaam, geest en ziel verbindt. Voor mensen met ernstige psychische klachten is de stap naar een reguliere yogastudio vaak te groot. Met mijn onderneming Birdie.flies maak ik yoga voor deze mensen toegankelijk door Trauma-informed yoga  te geven binnen zorg-instellingen. 

 

In de wereld van de psychiatrie kun je als mens verzanden in labels, diagnoses en systemen. Dit heb ik zelf  ondervonden, maar ik heb ook ervaren hoe essentieel het is  om je eigen mens-zijn en waardigheid te waarborgen. Met mijn onderneming Birdie.flies stimuleer ik mensen  en organisaties om de menswaardigheid in het oog te blijven houden. Dit doe ik door trainingen, workshops en gastlessen te verzorgen over veerkracht, eigen-wijsheid en menselijkheid. 

 

Ik heb zielsverpletterende ervaringen mogen meemaken. Door naar binnen te kijken heb ik mijn weg weer omhoog en naar buiten gevonden. Daarom kan ik nu niet anders dan uitdragen hoe ik dat gedaan heb. Zodat anderen ook kunnen ontdekken hoe zij hun lijden van binnenuit kunnen overstijgen en transformeren. Van hieruit is mijn sociale onderneming Birdie.flies geboren. Ik bied een unieke combinatie van de de doorleefde ervaring met theoretische kennis en werkervaring. Contactgegevens

Ondernemer
Bertine Rosink

E-mailadres
bertine@birdieflies.nl

Telefoonnummer
06 20715082

Website
www.birdieflies.nl