Chakana Coaching


Voel jij je geleefd door het constant hoog houden van alle ballen en de maatschappelijke druk? Leer hoe je met meer ontspanning, verbinding en bewustzijn meer van het leven kunt genieten. Lees verder en ontdek hoe je weer in balans kunt komen.
 
Bij Chakana Coaching bieden we persoonlijke coaching en workshops aan voor mensen die op zoek zijn naar meer zelfinzicht, lichaamsbewustzijn, balans en vervulling. Samen gaan we op een actieve wijze aan de slag, waarbij sport, lichaamsgerichte activiteiten, diepgaande gesprekken en de natuur als spiegel fungeren. Je wordt bewuster van wat onbewust is en raakt steeds meer vertrouwd met wat je lijf jou probeert te vertellen. Je leert op een relaxte manier meer uit het leven te halen, krijgt beter inzicht in wat je echt wilt en krijgt meer zelfvertrouwen om dat te bereiken. Doortastend, activerend én met de nodige dosis humor.
 
Benieuwd wat Chakana Coaching voor jou kan betekenen? Neem een kijkje op onze website of neem direct contact met mij op. Volg ons op de socials en blijf op de hoogte van onze activiteiten en nieuwtjes!

Contactgegevens

Ondernemer
Leroy van de Pol

E-mailadres
leroy@chakanacoaching.nl

Telefoonnummer
06-44609784

Website
www.chakanacoaching.nl

Social media