Conficreate


ConfiCreate is er voor bedrijven in de maakindustrie, die hun bedrijfsprocessen zo optimaal mogelijk in willen richten. Met behulp van een DriveWorks implementatie kan ConfiCreate het engineeringsproces automatiseren, maar ook de communicatie en softwareverbinding met verkoop en productie kan vereenvoudigd worden: een drastische vermindering van onnodig herhaalwerk en communicatiefouten. 

 

Design Automation - Engineering Automatiseren

 

Waar heeft uw bedrijf engineers voor aangenomen? Om slimme oplossingen te bedenken voor uw ontwerpvraagstukken of om ze te laten overspoelen door oneindig herhaalwerk? 

Met behulp van Design Automation kan herhaalwerk door de engineer zo ver mogelijk worden teruggedrongen. Het maken van 3D en 2D tekeningen in Solidworks wordt namelijk geautomatiseerd. Zo houdt de engineer tijd over voor bijvoorbeeld R&D of de andere taken waar hij anders nooit aan toe komt.

 

Online Configurator – Laat uw klant zijn eigen product samenstellen

 

Wilt u voorlopen op uw concurrentie met een eigen configurator op uw website? Ook dit behoort tot de mogelijkheden van DriveWorks. Met een interactieve 3D preview kan uw klant direct zien hoe het product eruit komt te zien en naar wens een offerte laten genereren. Nadat de offerte order is geworden, wordt de klant op de hoogte gehouden van de status van het orderproces. Transparanter kan bijna niet!

 

ConfiCreate is de enige officiële DriveWorks Services Partner in Nederland, dus kwaliteit gegarandeerd. Neem gerust contact op voor verdere informatie of een demo.Contactgegevens

Ondernemer
Simone Mulder

Adres
Stationsplein 26, 6512AB Nijmegen

E-mailadres
simone@conficreate.com

Telefoonnummer
+31612139314

Website
www.conficreate.com

Social media