DAAN@daanworks


De letters DAAN staan voor Drive | Action | Attention | No nonsense.

Daan is ook mijn naam.

 

Sinds begin 2019 zet ik mijn jarenlange internationale ervaring op HR-gebied projectmatig in bij organisaties die hun plannen in een afgerond tijdsbestek, met voortvarendheid en met een goed resultaat willen uitvoeren. Afwisselende opdrachten, bij voorkeur bij organisaties met een maatschappelijke footprint.

 

Ik ben een verbinder. Besluitvaardig, betrokken en energiek. Initiatiefnemer met de handen uit de mouwen. Ik houd van afwisseling en uitdaging. En van taal en heldere communicatie.

 

Twee voorbeelden van opdrachten waar ik op dit moment mee bezig ben:

  1. Een startup (…) in Amsterdam die zich bezighoudt met het verduurzamen van woningen, staat op het punt van doorgroei en aannemen personeel. Ik help hen bij het inrichten van hun organisatie: wat voor werkgever willen we zijn, arbeidsvoorwaarden, contracten, werknemersverzekeringen, schrijven personeelshandboek et cetera.
  2. Een coach heeft vanuit zijn jarenlange praktijkervaring een methode ontwikkeld die hij wil delen met de wereld. Hij is geweldige trainer en coach, maar kan niet schrijven. En ik wel. Ik ben nu met/voor hem het boek ‘Ont-wikkel je leven – vier simpele stappen naar balans’ aan het schrijven. 

Contactgegevens

Ondernemer
Daan van Breda

E-mailadres
daan@daanworks.nl

Telefoonnummer
06-57991807

Website
www.daanworks.nl