De Bovenkamer Tekst & Advies


In 2022 komt mijn boek over innovatie in Nijmegen uit. Hiermee inspireer ik de studenten en ondernemers van de stad. Samen mogen we trots zijn op alle innovaties en vindingen.Alle branches komen aan bod; technologie, techniek en bouw, maar ook advocatuur, financiën, cultuur, zorg, medisch en onderwijs. Centraal staat ‘anders denken’.
Ik geef antwoord op de meest uiteenlopende vragen over de oudste stad van het land die zich al 2000 jaar vernieuwt. Je leest over de Spiegelwaal, het Keizer Karelplein en ook over Artificial Intelligence en cryptocurrency, en nog veel meer.
Dit project ontstaat organisch, de verhalen komen naar me toe, de inhoud vormt zichzelf. Een professionele  ontwerper en fotograaf zijn aangehaakt en zorgen voor prachtig beeldmateriaal. Het boek is een innovatie op zichzelf. Het budget komt uit crowdfunding, fondsenwerving en de bijdrage van de breedste schouders.
Vragen? Ideeën? Aanvullingen? Feedback? Ik ben te bereiken via innovatie@bovenkamer. Ik hoor/lees graag van je. Hartelijke groet, Eva
PS intussen vertaal ik -met De Bovenkamer- complexe materie in leesvriendelijke tekst. Of ik zet jou en je medewerkers aan het denken met scherpzinnige rechtstreekse vragen. Check mijn website. Tot ziens!

Contactgegevens

Ondernemer
Eva van Otterlo

E-mailadres
start@bovenkamer.com

Telefoonnummer
06 57 93 56 33

Website
www.bovenkamer.com