De Succes Academy


De Succes Academy

De Succes Academy - voor wie gelooft dat je het allerbeste uit je leven moet halen.

Bij de Succes Academy ontdek jij wat succes voor JOU betekent en hoe JIJ succesvol wordt.

Succes is het leven creëren dat jij wilt leven. Wij geloven dat je alles in huis hebt om het leven te creëren dat jij wilt leven. Bij de Succes Academy leer je hoe jij jouw succes bepaalt, hoe je dit behaalt en succesvol blijft. Zo creëer je het leven dat jij wilt.

Succes is meer dan alleen een grote auto, veel geld en mooie carrière. Je kunt succes hebben op ieder gebied! Behaal je succes in relaties, gezondheid, spiritualiteit en op emotioneel vlak. Wat is succes voor jou? Wat vind jij belangrijk? Door een combinatie van coaching en online leren ontdek je hoe je succesvol kunt worden op ieder gebied in je leven.

Drie modules, bepaal je succes, behaal je succes en blijf succesvol vormen de leidraad voor het traject. Om dit succes te behalen gebruiken we de tactieken van de meest succesvolle miljardairs, topsporters en uitzonderlijke presteerders ter wereld. Zo leer je wat jouw kwaliteiten, drijfveren en doelen zijn. Te leren hoe je hier invloed op uit kunt oefenen en je doelen behaalt. Ervaren coaches ondersteunen je gedurende het hele traject vanuit de filosofie van de Succes Academy.

Succes is een lifestyle! Haal het allerbeste uit je leven.

Contactgegevens

Ondernemer
Joris Even

E-mailadres
joris@desuccesacademy.nl

Telefoonnummer
0630886079

Website
www.desuccesacademy.nl

Social media