EPAHS


Wil jij je team laten groeien? Winstgevender worden? De bedrijfsprocessen optimaliseren? Ontwikkelen als team of bedrijf? Innoveren?

EPAHS is hét organisatie adviesbureau die jouw organisatie helpt met het creëren van een gezonde bedrijfsvoering door de aandachtsgebieden Mens, Informatiemanagement, Organisatie en Opleiding (MIOO) integraal met elkaar in balans te brengen.

Hoe maken wij jouw organisatie succesvol? Door het vooral niet te veranderen, maar te optimaliseren: - Wij analyseren de huidige situatie, kijken naar de gewenste situatie en leggen de gap hiertussen bloot. - Wij optimaliseren de processen om de gewenste situatie te halen. - Én wij implementeren onze integrale aanpak, kennis en veranderstrategie om jouw bedrijf/organisatie nog meer te laten bloeien en groeien.

Wat maakt ons uniek? Wij geloven niet in quick wins en half werk. Met alleen een software-oplossing of alléén gelukkig personeel heb je nog geen optimaal presterende organisatie. Onze ervaring leert dat de combinatie en juiste balans tussen Mens (M), Informatiemanagement (I), Organisatie (O) en
Opleiding (O) zorgt voor meer winstgevendheid. Deze totaaloplossing noemen wij MIOO, het is onze filosofie, onze aanpak.

Hoe?
Met een krachtig netwerk van professionals op de verschillende disciplines, met ruime ervaring op
alle gebieden kunnen we binnen 3 weken een gedegen MIOO onderzoeksrapport leveren. Hierin staat duidelijk de huidige en gewenste situatie, vanuit waar we gaan uitrollen. No-nonsens, kwalitatief en geheel op maat voor uw organisatie.

Weten wat wij voor jou kunnen doen? Kijk direct op www.epahs.nl of geef even een belletje voor vrijblijvend advies. Wij zien hier om jou te helpen, snel en professioneel.

Contactgegevens

Ondernemer
Rene Wijshake

E-mailadres
rene@epahs.nl

Telefoonnummer
0615327554

Website
www.epahs.nl