Festifit


Mijn naam is Ruben Schoenmaker. Ik ben zelfstandig ondernemer van de festivalkleding brand 'Festifit'. Ik ben geboren en getogen in Wageningen (1996). Toen ik na het afronden van mijn middelbare school de kans kreeg om hier weg te gaan, ben ik verhuisd naar Nijmegen om te studeren. Al gauw kwam ik tot de conclusie dat studeren niet iedereen even gemakkelijk af gaat en begon de drang om iets voor mijzelf te beginnen te groeien. Ideeën had ik altijd genoeg, alleen tot iets concreets kwam het helaas nooit.

Hier kwam allemaal verandering in toen ik op goede ochtend langs de etelage van C&A liep en mijn eerste 'festival outfitje' kocht. Door alle positieve reacties die ik op meerdere feestjes ontving over mijn outfit, is eigenlijk het balletje een beetje gaan rollen. Al snel kwam ik tot de conclusie dat hier handel in zat en een paar weken later was Festifit een feit.

Ik heb mij aangesloten bij SUN om zoveel mogelijk kennis te vergaren en mijn netwerk uit te breiden om mijn onderneming tot een succesverhaal te brengen.

Contactgegevens

Ondernemer
Ruben Schoenmaker

E-mailadres
info@festifit.nl

Telefoonnummer
0626640017

Website
www.festivaloutfit.nl