Flow Together


Flow Together heeft als doel de vitaliteit van organisaties en werknemers te boosten en tegelijkertijd een toename van het besteedbare budget te realiseren. Sporten, fit zijn en een aanzienlijke besparing realiseren. Hier gaan we voor.

 

In samenwerking met werkgevers biedt Flow Together werknemers de kans om sport-en ontspanningsactiviteiten met korting uit te voeren. Concreet betekent dit voor werknemers het volgende: het is mogelijk om álle sporten, op álle locaties in Nederland met gemiddeld 40% korting te beoefenen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een bioscoop abonnement, een wellness abonnement of een andere activiteit in abonnementsvorm met gemiddeld 40% korting te realiseren. In overleg is veel mogelijk.

 

De samenwerking met Flow Together resulteert voor de werkgever in een groot scala aan voordelen. Naast een belastingvoordeel voor de werkgever resulteert de samenwerking in verbeterde secundaire arbeidsvoorwaarden, vermindert het ziekteverzuim en ontstaat er een positief sportief imago.

 

Een win-win situatie creëren, dat is het streven. Samen met de werkgever kijken we naar de meest optimale situatie.

Let’s Flow Together.

Contactgegevens

Ondernemer
Menno Jansen

E-mailadres
menno@flowtogether.nl

Telefoonnummer
0646158783

Website
www.flowtogether.nl