HealthiNut


Mijn naam is Milou van Aal en eigenaresse van HealthiNut. Ik ben een gediplomeerd mental coach en ervaringsdeskundige als het gaat om een gezonde leefstijl verandering, afvallen, dealen met eetbuien en het krijgen van een positief lichaamsbeeld. Ik ben als coach gespecialiseerd om vrouwen te helpen naar een gezonde relatie met eten en met hun lichaam. 

We leven in onze Westerse wereld in een "dieetcultuur" waarin een slank lichaam het ideaalplaatje is en de diëten en voedingsadviezen je om de oren vliegen. Veel vrouwen hebben door jarenlange diëten of afvalpogingen een verstoorde relatie met eten gekregen. Daarnaast zijn veel vrouwen onzeker over hun lichaam. Mijn missie is dat elke vrouw zich goed voelt in haar lichaam hoe ze er ook uit ziet. Met een voedzaam voedingspatroon waarin gezond en genieten hand in hand gaan. En waarbij ze goed voor zichzelf en haar lichaam zorgt. 

Ik geef geen specifieke voedingsschema's of advies, maar kijk als mental coach vooral naar hoe je stapje voor stapje jouw gedrag kan veranderen naar een voedzaam en "in balans" voedingspatroon met een positief lichaamsbeeld en liefde voor jezelf. 

Op mijn website vind je verschillende online programma's en daarnaast geef ik persoonlijke 1-op-1 coaching, zowel online als hier bij StartUp Nijmegen.

Contactgegevens

Ondernemer
Milou van Aal

E-mailadres
milou@healthinut.com

Telefoonnummer
0631398784

Website
www.healthinut.com

Social media