Ilke Oner


Mijn naam is Ilke Oner, afgestudeerd Neuropsycholoog en sinds 1 april de trotse oprichter van de Oner Academy waarin ik MasterClasses en MasterCourses geef aan individuen en bedrijven.

Oner Academy
In deze MasterClasses & -Courses worden de wetenschap, praktijk & ervaringen gecombineerd om uit het hoofd te komen en naar het hart te gaan luisteren. Middels mijn methode bied ik de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de Neuropsychologie; hoe ons brein werkt in verhouding tot ons gedrag, hoe ons ‘mind’ voor & tegen ons werkt, wat we daarbij voelen en hoe dat resulteert in het gedrag. Ook deel ik inzichten en informatie die ik heb verzameld tijdens mijn eigen zoektocht naar geluk en motiveer en daag ik deelnemers uit om ook in actie te komen en een stap te zetten.​ Dat, in combinatie met een goede dosis inspiratie & motivatie en praktische tips, zijn dé juiste tools die daadwerkelijk dagelijks inzetbaar zijn waardoor jij sneller in actie komt.

 

Waarom vind ik het belangrijk dat wij vanuit ons hart leven? Heel simpel. Ik geloof er heilig in dat wanneer jij naar jouw hart luistert, en daar ook écht naar handelt, je de realiteit creëert waar je naar verlangt. Andersom werkt het net zo. Wanneer jij niet goed naar jouw hart luistert, creëer je automatisch een werkelijkheid waar je niet naar verlangt. Weet je wat dit inhoudt? Dat jij de controle hebt over jouw persoonlijke & zakelijke succes, geluk en vrijheid! Het is echt mogelijk om de controle terug te pakken: Ik ben het levende bewijs en in de Oner Academy zorgen we sámen dat jij ‘in control’ komt en je leven gaat OWNEN als je dat even kwijt bent.
 
Wil je meer weten of weet je nu al dat ik jóu kan helpen, laat het me weten en neem contact
met me op.

Contactgegevens

Ondernemer
Ilke Oner

Adres
Stationsplein 26, 6512 AB Nijmegen

E-mailadres
ilke@oneracademy.com

Telefoonnummer
+31 (0)6 48 42 6000

Website
www.OnerAcademy.com