JOEP COMMUNICATIE


Joep Communicatie helpt bedrijven met of aan teksten. Herken je dat? Je hebt een briljant idee, je hoofd loopt er bijna van over. Vervolgens is het zaak om dit idee met de rest van de wereld te delen. En dat blijkt toch wat lastiger dan gedacht... Want hoe zet je deze boodschap op papier? En hoe zorg je ervoor dat deze je doelgroep bereikt en vooral: aanspreekt? Ik help mijn opdrachtgevers met de vertaling van hun hersenspinsels naar goede, heldere teksten. Teksten die recht doen aan wat je wil vertellen. En vooral: teksten die fijn zijn om te lezen.

Daar waar het kan, ga ik eerst met je in gesprek om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jou en je ideeën. Ik werk graag in een informele en transparante sfeer. Dus wanneer iets anders of beter kan, dan maak ik het bespreekbaar. En door mijn commerciële achtergrond begrijp ik wat nodig is om je bedrijfsresultaten te verbeteren.

Waar help ik mijn opdrachtgevers zoal mee?

  • Schrijven en/of redigeren van teksten
  • Blogs
  • Vertalingen (ENG/DUI)
  • Interviews en uitwerking

Naast schrijver ben ik ook presentator. Zo presenteer ik bij tijd en wijle een bedrijfs- of pubquiz voor onze collega-ondernemer Upbeatles. En dat doe ik gelukkig ook weer steeds vaker 'in het wild'.

Bijpraten? Graag!

 

 

 

Contactgegevens

Ondernemer
Joep Peters

E-mailadres
contact@joepcommunicatie.nl

Telefoonnummer
0618058283

Website
www.joepcommunicatie.nl

Social media