KODROS B.V


De afgelopen jaren heb ik ervaren dat het voor gemeenten steeds moeilijker wordt financiële medewerkers te werven. Ik heb Kodros opgericht om een oplossing te bieden voor dit vraagstuk. Ik wil een bijdrage leveren aan het behoud van een robuuste financiële functie van gemeenten. Ik zet daarbij in op verjonging en help u bij uw zoektocht naar tijdelijke (interim) en vaste(werving) financials.

Na mijn studie bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heb ik ervaring opgedaan in financiële en internationale functies. Ik heb samengewerkt met personen uit de meest uiteenlopende bedrijfsculturen. Dat geeft een goede bagage voor het beoordelen van mensen. Ge-enthousiasmeerd door mijn vader Jaap Liebregt (oud-directeur BMC Advies&Interim) heb ik mij verdiept in de financiële dienstverlening aanNederlandse gemeenten.

In mijn gesprekken met managers bedrijfsvoering van verschillende gemeenten, merkte ik dat zij het op orde houden van de formatie van de financiële afdeling als een grote uitdaging zien. Er ontstaat telkens uitstroom door pensionering en carrière stappen. De zorg van managers is: Hoe vind ik nieuwe medewerkers die voldoen aan de eisen. Vaardig, jong en als het kan ook nog met ervaring?​

Met Kodros wil ik een helpende hand bieden bij de zoektocht naar nieuwe medewerkers. Mijn mensenkennis, gemeente-ervaring en financiële achtergrond staan mij daarbij ten dienste. Ik heb een goed gevoel bij de gemeentelijke organisatie en dat vertaalt zich de werving van de juiste kandidaat. Mijn missie is daarbij altijd een bijdrage te leveren aan het verjongen van het financiële team.

 

Over Kodros

Jan-Joost heeft gekozen voor de naam Kodros, een Griekse naam, om een aantal redenen. Allereerst is het een krachtige, pakkende naam. Dat past bij financials. Het is ook een verwijzing naar zijn persoonlijke en jarenlange ervaring in het zakendoen met Grieken. Grieken gaan voor persoonlijke relaties, zijn betrokken bij elkaar, geven de voorkeur aan face-to-face contact en doen zaken vanuit een lange termijngedachte. Kodros is opgericht vanuit deze overtuigingen. Deze partnerschap gedachte heeft geresulteerd in nieuwe oplossingen voor de werving, en de inzet van interim professionals voor gemeenten. Het onderscheidend vermogen is naast het lange termijn partnerschap zichtbaar in de focus op de werving en detachering van financials voor gemeenten. Benieuwd hoe wij dat doen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u weten wat Kodros voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Contactgegevens

Ondernemer
Jan-Joost Liebregt

E-mailadres
info@kodros.nl

Website
www.kodros.nl/

Social media