Loneliless


Wil jij ons helpen eenzaamheid terug te dringen met technologie?

In een modern land als Nederland is meer dan 40% van de volwassenen soms eenzaam. Dat is een pijnlijk groot aantal mensen. We kunnen via technologie met iedereen op de wereld contact leggen, maar toch lukt het niet iedereen in gesprek te raken.

Loneliless wil de eenzaamheid in de samenleving helpen terugdringen. Met techniek.

Er móet een simpele, maar nog niet benutte manier zijn om mensen uit de eenzaamheid te halen. Want de kans is heel groot dat jij vaak in de buurt van iemand komt met dezelfde interesses als jij. Maar dat zie je niet aan de buitenkant. Je weet niet waar iemand in de supermarkt over droomt of waar iemand op straat enthousiast van raakt. En je spreekt ze ook niet zomaar aan. Zeker niet als je het al moeilijk vindt om contact te leggen.

Wij weten zeker dat we invulling kunnen geven aan die nog niet ontdekte manier om in contact te komen. Het begint allemaal met een goed idee, dat is er. Samen met partners en de doelgroep komen we tot het beste eindproduct.

Wil jij op wat voor een manier ook bijdragen aan onze missie? Stuur een mailtje naar info@loneliless.nu en denk laagdrempelig met ons mee.

Contactgegevens

Ondernemer
Huub van Ekeren

E-mailadres
info@loneliless.nu

Telefoonnummer
+31 6 42 05 91 97

Website
www.loneliless.nu

Social media