Luchtig


MOVE, EAT & SMILE!

Denk eens terug aan het speelkwartier van vroeger. De boeken dicht en lekker naar buiten; bewegen, frisse lucht inademen en met roze wangen terug naar binnen. De beste ideeën krijg je niet achter je bureau, maar tijdens een (lunch)wandeling!

Vitaliteit is hot. Gezonde mensen zitten beter in hun vel én bereiken meer op allerlei vlakken. Vrijwel binnen alle sectoren is er groeiende aandacht voor vitaliteit van de medewerkers. Dit gebeurt met name op het gebied van gezonde voeding en beweging. Wat vaak vergeten wordt, is de positieve invloed van buitenlucht- en licht op lichaam en brein. En dit is belangrijker dan ooit tevoren, nu er zo veel digitaal gewerkt wordt.

En daar is Luchtig! Een vernieuwend foodbedrijf van vrolijke aard waar beweging in de breedste zin van het woord centraal staat. Luchtig voegt plezier, ontspanning en inspiratie toe aan het leven van (werkende) mensen. En daarvoor gebruikt het bedrijf heerlijke én handzame lunches als middel. Je kunt het Luchtige lekkers al wandelend opeten zonder gedoe met knoeien. Als de lunchwandeling samen met anderen wordt gelopen, versterkt het ook nog de persoonlijke (en collegiale) band en daarmee het (werk)plezier. Want wat beweegt, verandert. Regent het? Luchtig biedt ook mooie lunchboxen.

Luchtig bezorgt de handzame lunches, slowjuice sappen en hartige snacks met name in Nijmegen en omgeving en op vraag door heel Nederland. Alle producten zijn healthy, gevarieerd en zonder toegevoegde suikers. Vlees staat niet op het menu, de vis heeft het ASC-keurmerk en biologische producten staan hoog in het vaandel. De ingrediënten worden zo veel als mogelijk lokaal ingekocht, ook bij sociale ondernemingen.

Er heerst terecht groeiende kritiek op maaltijdbezorging vanwege de enorme berg afval die het veroorzaakt. Daar doet Luchtig niet aan mee. Al het goeds wordt verpakt in alleen het hoogstnodige (zonder plastic) en met een gave look. Er is gekozen voor circulaire materialen die Luchtig graag weer ophaalt, zoals een jute koeltas en glazen flesjes. 

Luchtig richt zich op het faciliteren van gezelschappen (5 personen of meer) die het wandelen als gezonde afwisseling van de dag op de agenda willen zetten. Perfect voor een congresdag, klantbezoek, zakelijke lunch, teamuitje, heidag, vrijgezellenfeest of relatiegeschenk!

Enthousiast om wat moois voor jouw gezelschap te regelen? Ik hoor je graag!

 

Contactgegevens

Ondernemer
Esther Landsheer

E-mailadres
info@luchtig.nu

Telefoonnummer
+316 18730316

Website
www.luchtig.nu

Social media