Nobleton


In verschillende fases van het ondernemen loop je tegen juridische zaken aan, en moet het een en ander op papier komen te staan. Hiervoor heb je voortaan niet altijd een advocaat meer nodig. Dankzij Nobleton kunnen ondernemers namelijk zelf hun contracten opstellen - ook zonder juridische kennis.

Bij Nobleton geloven we in duidelijkheid. Ondernemers willen contracten gebruiken die begrijpelijk en overzichtelijk zijn, en dat begrijpen wij. Als ondernemer wil je weten wat er in jouw eigen contracten staat, en wil je niet voor verrassingen komen te staan. Nobleton maakt gebruik van contractmodellen die duidelijke taal bevatten en een logische structuur aanhouden. Op deze manier zorg je als ondernemer tevens voor transparantie tegenover de klant of een andere wederpartij, en bouw je stabiele relaties op.

Nobleton is ontstaan uit een samenwerking tussen de ondernemende en de juridische wereld. Zo is het beste uit beide werelden samengebracht op één plaats. Wij luisteren naar de behoeftes van ondernemers en breiden ons aanbod voortdurend uit op basis van de vraag vanuit de praktijk. Want de praktijk is uiteindelijk waar het allemaal om draait.

Contactgegevens

Ondernemer
Safak Ciftci

E-mailadres
safak@nobleton.nl

Website
nobleton.nl

Social media