NovioCare


Hoe voel je je als je een nacht minder goed geslapen hebt? En wat als dit vele nachten zijn gedurende meerdere maanden? Voor ouders met baby’s vinden we gebroken nachten er vaak bij horen. Maar ondertussen zijn deze mensen vaak helemaal uitgeput. 

Zelf heb ik 4 kinderen: mijn jongste is 8 jaar, mijn oudste 18 jaar. Voor mij is slaap altijd een belangrijk onderdeel geweest in de opvoeding van mijn kinderen. Als iedereen lekker geslapen heeft, gaat alles beter!

Daarom wil ik nu ook andere ouders met baby’s helpen om beter te slapen. Iedere ouder weet dat rust, ritme en regelmaat hier echt helpt. Maar, dat is makkelijker gezegd dan gedaan: wist je dat baby’s meestal tussen de vijf en tien verschillende slaapplekjes hebben in één week tijd? Dat is niet de rust die nodig is om lekker te kunnen slapen.

Daarom ontwikkelen wij de CosyCoon: een vertrouwde, veilige slaapomgeving voor een baby die je kunt gebruiken waar je ook bent.

Om dicht bij de doelgroep van NovioCare te staan en om extra service te kunnen bieden heb ik het afgelopen jaar ook de opleiding tot droomritmecoach gevolgd en afgerond.

Herken je bovenstaand probleem? Kom dan rustig een keertje bij me langs!

Contactgegevens

Ondernemer
Francien Mels

E-mailadres
francien.mels@noviocare.com

Website
www.noviocare.com