NT-WRKS


‘Bestaande organisaties zijn onvoldoende ingericht op het werken met hoogopgeleide zelfstandigen en vice versa’. Was getekend Martijn Crajé, oprichter van netwerkorganisatie NT-WRKS.

 

Zelfstandig financieel professionals hebben vaak een netwerk van opdrachtgevers, maar kunnen niet leveren op het moment dat ze zelf vol zitten. De netwerkorganisatie NT-WRKS biedt de oplossing hiervoor door het verwijzen van opdrachten naar andere aangesloten professionals.

 

Daarnaast maakt NT-WRKS online (besloten) communities rondom opdrachtgevers, gevuld met zelfstandig professionals waar behoefte aan is en waar reeds ervaring mee is opgedaan. Dit is geen marktplaats, maar meer een kring van expertise die geraadpleegd kan worden wanneer dit nodig is.

 

Binnen deze communities kunnen er dan naargelang de noodzaak vragen, opdrachten en documenten uitgewisseld worden. Hierdoor staan zelfstandig financieel professionals niet alleen permanent in contact met hun opdrachtgevers, maar hebben laatstgenoemde ook hun flexibele schil online inzichtelijk en kan er direct geschakeld worden.

Contactgegevens

Ondernemer
Martijn Crajé

E-mailadres
martijn@nt-wrks.com

Telefoonnummer
06-21373481

Website
www.nt-wrks.com