PEER.


PEER is een online marktplaats waar vraag en aanbod in de creatieve sector bij elkaar komt. Ons platform zorgt ervoor dat beginnend creatief talent niet wordt achtergesteld ten opzichte van ervaren creatieve ondernemers. We willen een gelijk speelveld binnen de creatieve sector. Daarnaast nemen we de commerciële kant van de creatieve ondernemer over, zodat hij/zij kan excelleren in zijn/haar eigen werkgebied. We zijn een helpende hand voor zowel een beginnende creatieve ondernemer, als voor een beginnende ondernemer. Er wordt niet gelijk gekozen voor ervaring en hierdoor betaal je als beginnende ondernemer niet te veel voor je creatieve opdracht.

 

Informatie over de oprichters

Nordin Bouguetof

Nordin is afgestudeerd Mediavormgever en heeft first-hand experience.Ondertussen is Nordin werkzaam bij Marketing en houdt hij onze socials goed up-to-date. Hij verantwoordelijk voor de social media, het design van de website en de opzet van de blogs. 

 

Jordi van Capelle

Jordi is momenteel werkzaam als restaurantmanager bij Van der Valk. Door zijn managementervaring houdt hij makkelijk het overzicht, kan hij de dingen plannen en zorgt hij dat alles op tijd wordt gedaan. Dit voert hij ook door binnen het bedrijf. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het relatiebeheer van PEER. Jordi is onze algemeen directeur. 

 

Milovan Mladjenovic

Milovan heeft een jarenlange ervaring in de sales. Hij heeft ervaring op bijna elke salespositie. Binnen PEER is hij verantwoordelijk voor de koude- en warme acquisitie. Het benaderen van potentiële klanten, maar ook partners worden benaderd door Milovan.

 

Joan Kapteijn

Joan heeft meerdere personen om zich heen met jarenlange boekhoud-ervaring. Hij heeft zelf veel ervaring met de cijfers van een bedrijf en door zijn vorige studie (Bedrijfskunde) weet hij ook veel van de financiën. Hij is binnen PEER ook verantwoordelijk voor de financiën.

 

 

Contactgegevens

Ondernemer
Nordin, Jordi, Milovan, Joan

E-mailadres
info@peerplatform.nl

Telefoonnummer
(+31)6-30034703

Website
www.peerplatform.nl