PHYSICAL LEADS


Mijn naam is Wouter en ik ben Social Marketeer.

 

Ik begon in 2018 aan de opleiding fysiotherapie, waar ik na anderhalf jaar ontdekte dat er iets mis ging tussen de opleiding en het werkveld zelf. Namelijk dat je als fysiotherapeut totaal niet wordt opgeleid tot ondernemer, terwijl wel heel veel afgestudeerden graag voor zichzelf willen beginnen!

 

Zaken zoals positionering, jezelf onderscheiden, hoe je nieuwe patiënten aantrekt en je praktijk kan laten groeien worden er niet behandeld.

Ik zag hier een probleem ontstaan en tegelijkertijd een kans! Vanuit mijn ervaring in marketing en sales besloot ik om een oplossing te zoeken voor fysiotherapeuten die ook in mijn visie geloven:

 

Doelgerichte en toegankelijke zorg.

 

Zo ontstond Physical Leads. Ik zie het als mijn taak om de juiste fysiotherapeut te ‘koppelen’ aan de juiste patiënt, waardoor mijn klanten daadwerkelijk in hun kracht komen te staan.

 

Door middel van de nieuwste marketingstrategieën op Social Media zorg ik dus voor meer, en de juiste patiënten voor mijn klanten. Dit geeft hen de mogelijkheid om te groeien en uit te breiden met andere services.

 

Het is mijn passie om fysiotherapeuten oprecht verder te helpen en te laten zien wat er allemaal mogelijk is vandaag de dag.

Contactgegevens

Ondernemer
Wouter Stegeman

E-mailadres
wouterstegeman@physicalleads.nl

Telefoonnummer
06-27149958

Website
www.physicalleads.nl

Social media