Praktijk Kijk


Door middel van coaching en systemische opstellingen begeleid ik mensen op het gebied van opvoeding, relatieproblemen en hun positie als ouder.

Met een Individuele familieopstelling, een opvoed- of relatieopstelling kijk je naar wat werkelijk de oorzaak is van terugkerende of aanhoudende moeilijkheden als onzekerheid, gevoelens van boosheid, onmacht en behoefte aan controle, gevoelens van eenzaamheid, relatieproblemen, angsten, depressie, schuldgevoelens, lichamelijke klachten en verslaving.

Systemisch werk gaat ervan uit dat de familie een enorme invloed heeft op elk lid ervan. We kunnen dan ook verstrikt raken binnen onze familie. We hebben bijvoorbeeld niet de juiste plek binnen de familie of het gezin, de balans in geven en nemen is verstoord of we erkennen en accepteren niet wat er is of hoe het is. Dit nemen we op allerlei manieren mee in ons leven en in relaties. Met een opstelling krijg je antwoord op belangrijke vragen en kun je zaken die tegen de stroom in gaan weer met de stroom mee laten gaan, met als gevolg meer vrijheid, liefde, kracht en eigenheid. Een gelukkige ouder is het best in staat om zijn of haar kind een liefdevolle en veilige opvoeding te geven.

Contactgegevens

Ondernemer
Merel Holleman

E-mailadres
info@praktijkkijk.nl

Telefoonnummer
06-34236745

Website
www.praktijkkijk.nl