Roosen Financieel Advies


Wie is Rob Roosen?

Rob Roosen is eigenaar van Roosen Financieel Advies.

In het eerste contact weet Rob direct vertrouwen te wekken als financieel deskundige. Hij kan zich heel goed inleven in de situatie van de klant, zowel privé als zakelijk. Rob kent de regio Nijmegen goed; hij is er geboren en getogen. Hij woont nu in Malden en is getrouwd. Rob heeft vijf kinderen en drie kleinkinderen. Zijn hobby’s zijn hardlopen, tennis en hockey. Daarnaast houdt hij van muziek en is supporter van N.E.C. Nijmegen.

 

“Zorgeloos genieten door grip op uw Financiën”

Een zorgeloos leven is voor elk mens heel belangrijk. Daarbij hoort financiële rust ervaren. Want wat is er mooier in een mensenleven om geen financiële zorgen te hebben. En dan het leven zo in te richten, dat er volop kan worden genoten.

Roosen Financieel Advies kan u helpen te genieten door inzicht te geven in uw financiën. Wat is uw inkomen nu, wat is uw inkomen straks, als u stopt met werken? Wat als u niet meer arbeidsgeschikt bent, omdat uw lijf u in de steek laat of erger: als u komt te overlijden? Wat is dan uw inkomen en dat van uw partner? Velen hebben geen idee. En hoe verhoudt zich dit dan tot het opgebouwde vermogen? Alle scenario’s nemen ze met u door om te komen tot een toekomstplan op maat.

 

Contactgegevens

Ondernemer
Rob Roosen

E-mailadres
rob@roosenfinancieeladvies.nl

Telefoonnummer
+31 6 22 40 25 16

Website
www.roosenfinancieeladvies.nl/