Storydepartment


STORYDEPARTMENT – verhalen en video’s

The writer is the most important person in Hollywood
(But we must never tell the sons of bitches).
–  Irving G. Thalberg

Onlinevideo heeft de toekomst. Het is dé manier om te laten zien waar jij of jouw organisatie voor staat. Maar hoe mooi een video er ook uitziet, als je geen goed verhaal hebt, ben je nergens. Niet voor niets heeft iedere filmstudio in Hollywood er een aparte afdeling voor: the story department.

Storydepartment in Nijmegen schrijft, produceert en regisseert video’s die jouw kijker in het hart weten te raken. Daarbij werk ik samen met professionele cameramensen. Wil je liever zelf aan de slag, dan help ik je met eenvoudige middelen tot een goed resultaat te komen. En dat begint altijd met jouw verhaal.

Wie is Storydepartment?
Mijn naam is San Sperber en verhalen vertellen is helemaal mijn afdeling. Ik werkte 15 jaar als tekstschrijver en adviseur in de communicatiesector. En ik schreef scripts voor korte films. Vanwege mijn ongeneeslijke tik voor film en video startte ik in oktober 2017 mijn eigen bedrijf. Ik werk graag voor maatschappelijke organisaties en voor ondernemers die niet uitsluitend voor de winst gaan. Wil jij meer bereik, enthousiasme en betrokkenheid? Dan moeten wij eens kennismaken!

Contactgegevens

Ondernemer
San Sperber

E-mailadres
San@storydepartment.nl

Telefoonnummer
06-43823076

Website
www.storydepartment.nl