STRESS UIT FOCUS AAN


Ik ben Carla Jansen van Rosendaal en ik begeleid gemotiveerde ondernemers en high professionals met een burn-out of een veel te hoog stresslevel, die ’s nachts wakker liggen, met continue malende gedachten of andere klachten van allerlei aard etc. Ik help hen deze situatie te transformeren naar rust in hoofd en lijf, echte focus op hun doel, het lef en zelfvertrouwen herwinnen om daar gericht naar toe te werken en om succesvol te worden op een leuke, ontspannen manier met minder moeite. Gezondheid wordt tegelijkertijd positief beïnvloed.

Duurzaamheid wordt aan alle kanten gestimuleerd maar begint bij de mens zelf. Dat vraagt om echt in de spiegel te kijken en tijd in jezelf te stoppen. Echte stressreductie gaat namelijk gepaard met een stuk persoonlijke ontwikkeling.

Stress reduceren binnen 1 minuut, waar je ook bent of wat je ook doet, dát is waar je naar toe gaat.

Door (wetenschappelijk ontwikkelde) apparatuur te gebruiken waarop stress zichtbaar wordt, worden goede resultaten (o.a. minder stress, meer focus, meer rust, makkelijker werken, verbeterde gezondheid, minder “klachten van allerlei aard”) snel bereikt.

Ik coach 1-1 met intensieve trajecten waarbij burn-out binnen 4 maanden tot het verleden kan behoren (afhankelijk van eigen inzet uiteraard) en ik geef groepstrainingen.

Voor bedrijven is dit dus ook heel interessant in verband met het werken aan de duurzaamheid van hun medewerkers. Productiviteit en tevredenheid gaan omhoog, ziekteverzuim omlaag.

Op mijn website vind je meer uitleg en informatie over de verschillende trajecten/mogelijkheden.

Ik werk op locatie of bij Start-up in Nijmegen.

Contactgegevens

Ondernemer
Carla Jansen van Rosendaal

E-mailadres
info@stressuitfocusaan.nl

Telefoonnummer
06-19411180

Website
www.stressuitfocusaan.nl/